over ons

Op zoek naar een gerenommeerde lenzenverdeler? Ontdek hier alle opticiens bij jou in de buurt. Weet je al welke lenzen je wil? Lees dan hoe je gemakkelijk en snel lenzen bestelt op lensonline.be. Speciaal voor onze trouwe klanten hebben we de LensOnline Clubformule ontwikkeld. Als je een nieuw lid aanbrengt, ontvang je een Clubtegoed van € 10. Heb jij al een profiel aangemaakt?

Snel en eenvoudig bestellen op

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in de Benelux en de enige die actief samenwerkt met een netwerk van contactlensspecialisten in België en Nederland. Je hebt de keuze uit meer dan 5 miljoen daglenzen, maandlenzen, torische lenzen en multifocale lenzen aan de beste prijzen. Zo vind jij altijd de geschikte lenzen voor jouw ogen. Uit ons ruime aanbod lenzenvloeistoffen selecteer jij de juiste vloeistof om jouw kijkers en lenzen te verzorgen.


Profiteer van ons voordeel en bestel je lenzen online. Via LensOnline is de klus in een mum van tijd geklaard. Kies de gepaste lenzen, betaal ze en geniet van onze snelle leveringen en professionele service.


Plaats de bestelling van je contactlenzen vóór 23.00 uur en krijg ze de volgende dag al thuis geleverd*. Je bestelling liever in een van onze filialen ophalen? Geen probleem. Wij verzenden jouw lenzen gratis naar een filiaal in de buurt.


Voor vlotte, gemakkelijke, betrouwbare en kwalitatieve bestellingen en leveringen moet je bij LensOnline zijn.

*Indien voorradig, met uitzondering van torische en multifocale lenzen.

Onze filialen België

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Davidrose

Brussel

Ghy Optic

Sint-Lambrechts-Woluwe

Henegouwen

Limburg

Optiek Plaghki

Maasmechelen

Waals-Brabant

N&M Optic

Eigenbrakel

West-Vlaanderen

iO Nina

De Panne

Optiek Olivier

Nieuwpoort

iO. Sophie

Oostende

Onze filialen Nederland

LensOnline Club

Ben jij een vaste en tevreden klant van LensOnline? Wil jij jouw vrienden en familie laten meegenieten van onze service? Zeg jij bovendien geen nee tegen een korting op je volgende bestelling? Dan is onze LensOnline Club ongetwijfeld iets voor jou!

Wat moet je doen?

Overtuig je vrienden, familie, collega’s, buren … om klant te worden en een bestelling bij LensOnline te plaatsen. Als wij deze bestelling goed ontvangen, zal jij beloond worden met een 'Clubtegoed' van € 10 per aangebrachte vriend. Wanneer je vriend zijn bestelling volledig betaald heeft, wordt het verdiende tegoed aan je account toegevoegd.


Zodra je minimaal € 10 tegoed verzameld hebt, kan je genieten van een korting op je eerstvolgende aankopen. Per bestelling kan je maximaal € 20 tegoed opgebruiken.


Je kan telkens een totaal van € 100 LensOnline Clubtegoed verzamelen. Als je een bestelling met korting geplaatst hebt en een deel van je tegoed opgebruikt is, kan je weer actief aanbevelingen versturen om je krediet opnieuw tot € 100 aan te vullen. Je kan dus onbeperkt vrienden aanbrengen en onbeperkt Clubtegoed sparen. Waar wacht je nog op?

Het LensOnline Clubtegoed is niet inwisselbaar voor cash. Ook op lenscontroles is het tegoed niet geldig.

Voorwaarden:
- Je kan maximum € 20 Clubtegoed per bestelling toekennen;
- Je kan maximum € 100 Clubtegoed verzamelen;
- Het verzamelde tegoed is niet inwisselbaar voor cash;
- Cumuleerbaar met andere promoties;
- Niet geldig op lenscontroles;
- Enkel geldig indien je vriend nog geen LensOnline klant is;
- Het € 10 Clubtegoed wordt pas aan je account toegevoegd als je vriend zijn bestelling betaald heeft.

België

Nederland