Waarom daglenzen?

Daglenzen zijn de meest hygiënische lenzen. Zoals het woord al zegt, moet je ze dagelijks vervangen. Elke ochtend breng je een nieuw paar lenzen in. Aan het einde van de dag gooi je de lenzen gewoon weg. Je hoeft ze niet schoon te maken of te reinigen. Gedoe met lenzenvloeistof is dus voorgoed verleden tijd.


Het grote voordeel van daglenzen is dat ze altijd goed zitten. Dankzij daglenzen heb je nooit meer last van pijnlijke of droge

ogen, omdat je elke dag een nieuw paar inbrengt. Verder is het niet zo erg om eens een lens kwijt te raken. De volgende dag ligt er weer een nieuw paar op jou te wachten.


Niets dan voordelen dus. Ben jij helemaal overtuigd van het gemak van daglenzen? Bekijk dan eerst met je opticien welke lenzen voor jou geschikt zijn. Waarschijnlijk geeft hij je enkele proefexemplaren mee om uit te proberen. Na de testfase kunnen jullie samen het type lens kiezen dat het best bij jouw ogen past.

"Dankzij daglenzen heb je nooit meer last
van pijnlijke of droge ogen,
omdat je elke dag een nieuw paar inbrengt."

Waarom ACUVUE®?

ACUVUE® staat voor scherp zicht, draagcomfort en gezonde ogen. ACUVUE® daglenzen worden niet voor niets de meest comfortabele lenzen ooit genoemd. De toonaangevende contactlenzen houden je ogen fris en gezond.

Het lenzenmerk zet in op productverbetering en –vernieuwing. Daarvoor wordt de allernieuwste lenstechnologie voor een scherp zicht en gezonde ogen gebruikt in combinatie met langdurig comfort en een optimaal gebruiksgemak. Met ACUVUE® daglenzen vergeten je ogen dat ze lenzen dragen.